عنوان خبر ::مراسم اربيعن ايت الله هاشمي رفسنجاني (ره)

تاریخ ::۱۳۹۵/۱۲/۱۵

مراسمي به مناسبت چهلمين روزارتحال ملكوتي حضرت آيت الله هاشمي رفسنجاني (ره)به همت دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات با سخنراني حضرت حجه الاسلام والمسلمين سيد رضا اكرمي رِئيس شوراي فرهنگي نهاد رياست جمهوري با حضور قشرهاي مختلف مردم و دانشگاهيان و دانشجويان در مسجد جامع قاين برگزار گرديد .

رياست دانشگاه آزاداسلامي واحد قاينات ضمن خير مقدم به حضار محترم و تشكر از امام جمعه محترم ،فرماندارومعاونين وبخشداران وكليه ادارات و سازمان ها،اعضاي محترم شوراي اسلامي وگروه هاي محترم سياسي درگذشت حضرت آيت الله هاشمي رفسنجاني اين عالم جليل القدر،يار ديرين امام و رهبري ،مجاهد نستوه ،بزرگمرد تاريخ معاصر ايران را تسليت عرض نمود. همچنين ايشان افزود حضرت آيت الله هاشمي از اعضاي اصلي هيات امناي انقلاب و نزديك ترين شخص به امام و رهبري بودند و در پيروزي انقلاب وتثبيت نظام اسلامي نقش مهم و تاثير گذاري داشتند ايشان تا آخرين لحظه عمر با بركت خود هيچ گاه از تلاش براي دست يابي به اهداف انقلاب دريغ نكردو در تمامي صحنه هاي سرنوشت ساز پس از انقلاب از جمله مديريت جنگ، سازندگي كشور پس از جنگ و عرصه هاي مختلف مديريتي حضور فعال و موثري داشتند و منشا خير و بركت براي نظام مقدس جمهوري اسلامي بودند. همچنين افزود يكي از خدمات بزرگ آيت الله هاشمي تاسيس دانشگاه آْزاد اسلامي بود كه در اقصي نقاط كشور با بيش از 400واحددانشگاهي زمينه تحصيل مشتاقان علم و دانش را فراهم نموده و كمك شاياني به توسعه علمي كشور كرده است.

حجه السلام و المسلمين اكرمي رئيس شوراي فرهنگي نهاد رياست جمهوري گفت: خداوند در قران به ما دستور داد كه از علما ياد كنيم و آنان را گرامي بداريم وي اظهار كرد لذا يكي از اين علما كه هم اكنون در ميان ما نيستند حضرت ايت الله هاشمي رفسنجاني است كه رهبر معظم انقلاب ايشان را مجتهد مطلق خواندند وي با اشاره به خصوصيات و ويژگي هاي آيت الله هاشمي رفسنجاني افزود اين مرد بزرگ فردي متدين، مسئوليت پذير، منطقي صاحب نظر، انديشمند بين المللي، اهل قلم و نه فقط اهل بيان داراي افكار و نگاه بلند دانش و بينش بالا و فداكار و ... بود.