عنوان خبر ::مراسم اعتكاف دانشجويي در محل مسجد باقرالعلوم (ع)دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات

تاریخ ::۱۳۹۶/۰۱/۲۹

به مناسبت ولادت حضرت علي (ع) دومين مراسم اعتكاف دانشجويي در محل مسجد باقرالعلوم (ع)دانشگاه آزاد اسلامي واحد

قاينات برگزار شد .

دكتر اسفرقي عنوان كرد: در اين مراسم معنوي تعداد 108 نفر از دانشجويان خواهر شركت داشتند، در اين مراسم برنامه هاي معنوي مختلفي از جمله مناجات سحر ،قرائت قرآن ،برگزاري كرسي (كرسي مشاوره ،پاسخگويي به سوالات شرعي ،احكام  )وحلقه هاي معرفتي و سخنراني هاي مذهبي اجرا گرديد .

رياست واحد افزود :علي رغم اينكه در ستاد اعتكاف شهرستان هزينه هاي  هر نفر  شركت كننده در مراسم 350000 ريال تعيين شده بود اين واحد دانشگاهي به منظور  ترغيب و تشويق اساتيد ،دانشجويان ،كاركنان و خانواده هاي آنان جهت شركت هرچه بيشتر در اين مراسم معنوي هيچ گونه هزينه از شركت كنندگان دريافت نگرديد.