عنوان خبر ::جشن تكليف مدرسه دخترانه سما

تاریخ ::۱۳۹۶/۱۱/۱۴

جشن تكليف مدرسه دخترانه سما قاينات برگزار شد.

جشن تکلیف دانش آموزان دبستان دخترانه سما با حضور دکتر محمود مختاري  رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قاينات معاونين دانشگاه، مکلفان و خانواده آنان در مسجد باقرالعلوم (ع) دانشگاه آزاد اسلامي قاينات برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در این مراسم که در فضایی آکنده از نشاط و شوق آغاز دوران بندگی برگزار شد، دکتر محمود مختاري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي قاينات با تبریک به مکلفین گفت: نماز یکی از فریضه های مهم اسلام است و خواندن نماز آثار تربیتی خوبی همچون نگاه سالم، محبت، ادب و اخلاق را به دنبال خواهد داشت.

وی از اولیای دانش آموزان که مدارس سما را برای تحصیل فرزندانشان انتخاب کرده اند قدردانی کرد و گفت: مدیریت و معلمان دبستان سما با عشق و صمیمیت در تعلیم و تربیت دانش آموزان بسیار کوشا هستند و برگزاری جشن تکلیف نمونه بارز از فعالیتهای آنها در راستای گسترش فرهنگ دینی است.تلاوت قرآن ، خواندن سرود، قرائت سوگندنامه و اعطای هدیه به دانش آموزان مکلف از برنامه‌های جشن تکلیف مدرسه دخترانه سما قاينات بود.