عنوان خبر ::مراسم توديع و معارفه معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما

تاریخ ::۱۳۹۶/۱۱/۲۵

مراسم توديع و معارفه معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما قاينات با حضور رييس دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان جنوبي و معاونين ايشان، معاون دانشگاه و رئيس مركز آموزشي و فرهنگي سما استان، هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد قاينات،كاركنان دانشگاه ، مدیر و کارکنان آموزشکده و مدارس سما در این واحد دانشگاهی برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا ، دکتر محمود مختاري سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي قاينات در این جلسه با اشاره به تعامل خوب دانشگاه و سما بر حمایت بیش از پیش دانشگاه آزاد اسلامی از مجموعه سما تاکید کرد. ايشان در ادامه از تلاشهاي سيدمهدي صديقي درحوزه معاونت سما واحد قدرداني نمود و  انتصاب دكتر وحيده سادات واحدي را به عنوان سرپرست جدید معاونت سما و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما قاينات تبریک گفت. كه اميد است با حضور ايشان مجموعه سما همانند گذشته و حتي بيش از پيش پويا و درخشان ظاهر شود.

در ادامه دكتر عليرضا حسني دبير هيات امنا و رييس دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان جنوبي ضمن ابراز خرسندي از حضور پور شور مردم انقلابي در راهپيمايي 22 بهمن از زحمات سيدمهدي صديقي تقدير نمود  و گفت: تمام کارهایی که در دوره حضور ايشان در سما صورت‌گرفته حاصل تلاش، همکاری و همدلی ايشان بوده است.

وی با توجه به مهم بودن اجرای قوانین و مقررات و آیین‌نامه‌ها و لزوم اجرای دقیق و صحیح آنها و با تشکر از همه همکاران سمایی برای خانم دكتر واحدي آرزوی موفقیت کرد. سيد مهدي صديقي در ادامه ضمن تشكر از همكاران سمايي عنوان داشت اگر تا كنون در سما موفقيتي صورت‌گرفته حاصل تلاش، همکاری و همدلی همکاران سمایی بوده و اگر فعالیت گروهی نبود موفقیت و پیشرفتی حاصل نمی‌شد.

پس از وی معاون دانشگاه و رئیس جدید مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد قاينات با تشکر و قدردانی از حضور دکتر حسني رياست دانشگاه آزاد اسلامي در استان خراسان جنوبي، دکتر كرماني معاون دانشگاه و رئيس مركز آموزشي و رفاهي سما بيرجند ، دکتر رخشاني و دكتر حكيم پور ابراز امیدواری کرد که بتواند به نحو مطلوب از عهده مسئولیت جدید برآید.

دكتر وحيده سادات واحدي گفت: رنامه هایی را برای ارتقای مدارس و آموزشکده‌ها در دستور کار خواهیم داشت که امیدوارم با هم و در کنار هم آنها را به سرانجام برسانیم. این مسئولیت در واقع امانتی است که بر حسب تکلیف بر عهده بنده گذاشته شده و از خداوند می خواهم که بتوانم سربلند از عهده کار برآیم.

در پایان همراه با ارائه لوحی از زحمات سيد مهدي صديقي تشکر و قدردانی به عمل آمد و طی حکمی دكتر وحيده سادات واحدي به عنوان سرپرست حوزه معاونت و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد قاينات منصوب شد.