عنوان خبر ::برگزاري مراسم جشن دانش آموختگي

تاریخ ::۱۳۹۶/۱۲/۲۰

مراسم جشن دانش آموختگي 25 دانشجوی مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی قاینات در محل سالن اجتماعات این  دانشگاه برگزار شد .

به گزارش خبرگزاري آنا : اين مراسم با حضور امام جمعه شهرستان، مسئول دفتر نماينده مجلس شوراي اسلامي ،شهردار، رياست شوراي شهر و اعضاي شورا، فرماندهي نيروي انتظلامي شهرستان، رئيس اداره اوقاف و امور خيريه،رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران، رئيس اداره بهزيستي شهرستان،رئيس و هيات رئيسه دانشگاه آزاد اسلامي قاينات ، كاركنان و اساتيد دانشگاه برگزار شد.

دکترمحمود مختاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قاینات در ابتدای مراسم ضمن خير مقدم و خوش آمدگويي گفت: این مراسم پنجمین جشن دانش آموختگي دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قاینات است که تاکنون برگزار شده است .

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی قاینات از سال 1379تاسیس شد و تاکنون 4هزار فارغ التحصیل داشته است ودر حال حاضر حدود 1200 دانشجو در مقاطع مختلف دارد که از این تعداد بیش از 400 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد ،50 دانشجو در مقطع دکترا در دورشته حسابداری و روان شناسی مشغول به تحصیل هستند .

حجت السلام  علی رحمانی امام جمعه قاین عضو شوراي فرهنگي ومديرگروه معارف اسلامي دانشگاه آزاد اسلامي قاینات دراین مراسم  گفت: «تفاوت بین انسان وحیوان مسئله عقل است و چنانچه عقل از انسان گرفته شود موقعیتش ازسایر حیوانات هم پست تر خواهد شد ».

وی افزود:  «در دنیای حیوانات تمامی نیازمندی هایی که نیازهای آنهارا مرتفع گرداند به وسیله غریزه به آنها تعلیم داده است و انسان هم بخشی از نیازمندیهایشان به وسیله غریزه یاد میگیرد اما بسیاری از نیازمندیهای انسان و رتق و فتق امور انسان به خود انسان واگذار شده زیراکه به او قدرت تعقل ،اختیار و انتخاب داده شده است».

مديرگروه معارف اسلامي دانشگاه آزاد اسلامي قاينات ادامه داد:اگر از چنین انسانی که بخش اندکی از معلومات او غریزی است ،عقل از او گرفته شود قطع یقین  به جُرگه حیوانات نزدیک ونزدیک تر می شود تا جایی که تکلیف  از او برداشته می شود و در سلولهای تیمارستان حتی به زنجیر هم بسته می شود.

حجت الاسلام رحمانی گفت: «عقل موهبت الهی است و آن را به دو وسیله می شود تقویت کرد.»

حجت الاسلام رحمانی در پایان گفت: «دراسلام چیزی به نام فارغ التحصیل شدن را نداریم و ضمن تبريك ايام هفته زن عنوان كرد روزی بیاید که تمام مادران جامعه ما از تحصیلات بالا و والایی برخوردار باشند».

اجراي موسيقي سنتي، مسابقه و خاطره گويي از ديگر برنامه ها در اين مراسم بود. در پايان با اهداي لوح و تنديس يادبود پنجمين جشن دانش آموختگان از دانش آموختگان تقدير شد. و دانش آموختگان و خانواده هاي شان در مراسم شام كه به اين مناسبت تدارك ديده شده بود شركت نمودند.