عنوان خبر ::پيام نوروزي رياست واحد

تاریخ ::۱۳۹۷/۰۱/۲۶

پیام تبریک سال جدید ریاست واحد

هنگامی که معجزه رستاخیز طبیعت از راه می رسد و صحنه جهان آیینه تمام نمای قدرت خداوندی می شود، دست به دعا به درگاه خالق یکتا بر می داریم که احوال ما نیز از این تحول زیبا بی بهره نماند چرا که زندگی آن گاه معنای واقعی خود را می یابد که هر لحظه اش تولدی نو و بهاری تازه باشد.

در سرآغاز نوروز و در آستانه زندگی مجدد کائنات با استعانت از آفریدگار جهان و به مدد همت و انگیزه خویش رویش مجدد طبیعت را سر لوحه تلاش و فعالیت مجدد قرار می دهیم و در هنگامه تجلی مواهب الهی بر بستر طبیعت به امید سالی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی ایران کهنسال، دوش به دوش یکدیگر گام برمی داریم.

بهار طبیعت، نوروز بی بدیل و فصل رویش و سرسبزی را به شما امیدان و آینده سازان این مرزبوم مقدس تبریک و تهنیت عرض می نمایم و سالی سرشار از برکت معنویت، سلامت، سعادت همراه با موفقیت روز افزون برایتان آرزومندم.

امید است در سایه توجهات حضرت ولی عصر(عج) سال ۱۳۹۷ سال موفقیت های بزرگ ملت ایران در همه عرصه ها و تحقق شعارهای انقلاب اسلامی تحت هدایت های مقام معظم رهبری مدظله العالی باشد .

پیشاپیش سال نو و بهار طبیعت را به پیشگاه همهشریان عزیزمان ، جامعه دانشگاهی و بخصوص استادان، دانشجویان، کارکنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی قاینات تبریک عرض نموده ، از ایـزد متعال بـرای همگان سالـی خوش، توأم با موفقیت، بهروزی، تفاهم، وفاق و پیشرفت مسألت می‌نمایم .

دکتر محمود مختاری

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد  قاینات