عنوان خبر ::ديدار نوروزي كاركنان

تاریخ ::۱۳۹۷/۰۱/۲۶

دكتر محمود مختاري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات، اهتمام جدي به مسائل فرهنگي ،توجه به مديريت هزينه ها واجراي قوانين در دانشگاه را اولويت كاري عنوان كرد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات، طبق روال همه ساله در دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات پس از تعطيلات نوروزي كاركنان و اعضاي هيأت علمي دانشگاه با رئيس محترم دانشگاه ديدار مي كنند.در اين مراسم كه با حضور معاونين، كاركنان اين دانشگاه، در محل اتاق رياست برگزار شد، دكتر محمود مختاري ضمن تبريك سال جديد، موفقيت روز افزون حاضران را در سايه تلاش، همدلي، پشتكار و با محوريت منويات مقام معظم رهبري آرزو كرد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات عنوان كرد:« در سال جديد توجه و حمايت كالاي ايراني به عنوان تاكيد بر منويات مقام معظم رهبري و همچنين اولين بخشنامه صادره از سازمان مركزي توسط كاركنان و مسئولان واحد بايد مد نظر قرار گيرد.»
دكتر محمودمختاري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات، اهتمام جدي به مسائل فرهنگي ،توجه به مديريت هزينه ها واجراي قوانين در دانشگاه را اولويت كاري عنوان كرد. ايشان در ادامه افزود :«با تعيير در چارت سازماني واحد در راستاي چابك سازي و كاهش هزينه ها همه كاركنان و اعضاي هيات علمي بايد براي افزايش كارائي و بهره وري نهايت تلاش خود را داشته باشند.»

ايشان در پايان اظهار اميدواري كردند كه با همدلي، هم افزايي و استفاده از خرد جمعي و با عنايت به سرمايه هاي انساني دانشگاه و زيرساخت هاي آزمايشگاهي، تحقيقاتي، تجهيزاتي موجود در سطح واحد، بتوان شاهد درخشش بيش از پيش واحد قاينات در سطح استان و كشور باشيم.