عنوان خبر ::ديدار نوروزي با مسئولان

تاریخ ::۱۳۹۷/۰۱/۲۶

دكتر محمود مختاري سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات، در سال جديد با امام جمعه شهرستان ، نماينده مردم در مجلس شوراي اسلامي و فرماندار شهرستان ديدار نمودند.

دكتر محمودمختاري سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات، اهتمام جدي به مسائل فرهنگي ،توجه به مديريت هزينه ها واجراي قوانين در دانشگاه را اولويت كاري عنوان كرد. ايشان در ادامه افزود :«با تعيير در چارت سازماني واحد در راستاي چابك سازي و كاهش هزينه ها همه كاركنان و اعضاي هيات علمي بايد براي افزايش كارائي و بهره وري نهايت تلاش خود را داشته باشند.»

ايشان در پايان اظهار اميدواري كردند كه با همدلي، هم افزايي و استفاده از خرد جمعي و با عنايت به سرمايه هاي انساني دانشگاه و زيرساخت هاي آزمايشگاهي، تحقيقاتي، تجهيزاتي موجود در سطح واحد، بتوان شاهد درخشش بيش از پيش واحد قاينات در سطح استان و كشور باشيم.