عنوان خبر ::راه اندازي رشته كامپيوتر در حاجي آباد

تاریخ ::۱۳۹۷/۰۲/۰۲

دكتر محمود مختاري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي قاينات عنوان كرد:

رشته كارشناسي ناپيوسته كامپيوتر در نيمسال دوم97-96 در شهرستان حاجي آباد راه اندازي شد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي قاينات : در ديداري كه با حضور امام جمعه ، معاون فرماندار،شهردار،اعضاي شوراي شهر و معاون آموزش و پرورش شهرستان زيركوه و رياست دانشگاه آزاد اسلامي بهمراه معاونت آموزشي و پژوهشي ،معاونت حوزه سما و مسئول امور فرهنگي واحد قاينات در محل فرمانداري اين شهرستان برگزار شد. در ابتداي جلسه حضرت حجت الاسلام مرتضائي­نيا امام جمعه شهرستان زيركوه ضمن تبريك اعياد شعبانيه عنوان داشت : «ما در اين  شهرستان نخبگان خوبي داريم كه در اين شهر درس خوانده اند .»ايشان اظهار اميدواري كردند كه اين جلسه صاحب بركاتي براي مردم اين شهر باشد . در ادامه دكتر محمود مختاري رياست دانشگاه آزاد اسلامي قاينات با اشاره به آمار دانش آموزي شهرستان حاجي آباد اعلام آمادگي براي تاسيس و راه اندازي پيش دبستاني و دبستان سما در سال تحصيلي 98-97 نمود . رييس دانشگاه آزاد اسلامي گفت:«اين واحد دانشگاهي مي تواند با همكاري مسئولين منطقه در رشته هاي پر طرفدار و كاربردي در مقطع كارداني و كارشناسي در شهرستان حاجي آباد دانشجو جذب نمايد.» ايشان اعلام نمود كه در نيمسال دوم 97-96 براي اولين بار 12 نفر دانشجو در مقطع كارشناسي ناپيوسته كامپيوتر در حاجي آباد مشغول به تحصيل مي باشند. در ادامه جلسه شيخي معاونت آموزش و پرورش شهرستان حاجي آباد عنوان كرد:« با بررسي هاي انجام شده از سوي اداره آموزش و پرورش استان خراسان جنوبي مدارس حمايتي دانشگاه آزاد اسلامي قاينات كاملا موفق عمل نموده و ايشان خواستار تاسيس و راه اندازي دبستان سما در شهرستان شد. »دكتر وحيده سادات واحدي معاون دانشگاه و رئيس مركز آموزشي سما گفت: ارتباط و تعامل بيشتر اين شهرستان با دانشگاه آزاد اسلامي قاينات باعث تقويت و پيشرفت آموزش عالي در اين شهرستان خواهد بود . ايشان افزود: «لازم است جهت راه اندازي رشته هاي پرطرفدار ابتدا نياز سنجي هاي لازم صورت بگيرد تا در مرحله بعد اين رشته ها را فعال و دانشجو جذب نماييم. » در ادامه رياست واحد قاينات و تيم همراه با حضور در اداره آموزش پرورش شهرستان حاجي آباد با مديران مدارس حمايتي ديدار و گفتگو نمودند و مقرر شد سال آينده براي توسعه مدارس سما برنامه ريزي گردد و همچنين كارگاههاي آموزشي با همكاري دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات ويژه معلمان مدارس برگزار نمايد .