عنوان خبر ::بازديد رياست واحد از خوابگاههاي دانشگاه

تاریخ ::۱۳۹۷/۰۲/۱۵

بازديد رياست واحد از خوابگاههاي دانشگاه آزاد اسلامی واحد قاينات

دكترمختاري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي قاينات به همراه معاونت آموزشي دانشجويي و پژوهشي، مسئول امور فرهنگي و مسئول امور دانشجويي با حضور در خوابگاه دخترانه و پسرانه دانشگاه ميلاد حضرت علي اكبر(ع) و روز جوان را تبريك گفتند. در این ديدار دكتر مختاري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز ولادت حضرت علی‌اکبر (ع) و روز جوان، دوران جوانی را دوران شادمانی، کوشش و شور و هیجان دانست و گفت: «جسم و جان جوان در یک حرکت همه جانبه پیوسته رو به رشد است. نیروی عقل جوان، هر روز و هر شب در جایگاه متکامل تری قرار می گیرد و این تحول مبارک و پربرکت تا نهایت سنین جوانی ادامه دارد و در واقع یکی از شاخصه های جوانی وجود همین سیر تکاملی اوست.» در اين ديدار صميمانه دانشجويان خواسته هاي خود را مطرح نمودند و رياست دانشگاه قول همكاري و مساعدت دادند. دكتر مختاري در جمع دانشجويان مقيم در خوابگاه بويژه دانشجوياني كه ار نقاط دور به اين شهر آمده اند آنها را سفيران فرهنگي قاينات معرفي نمود و ابراز اميدواري نمود كه با خاطره خوش در شهرهاي ديگر مشغول به خدمت شوند.