عنوان خبر ::برداشت گل محمدی از اراضي دانشگاه

تاریخ ::۱۳۹۷/۰۲/۱۵

برداشت گل محمدی از اراضي دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد:« در راستای ایجاد طرحهای سرمایه گذاری قریب به 4سال است كه کاشت نهال گل محمدی در اراضي دانشگاه انجام شده است كه بیش از4200 متر مربع از اراضی  این دانشگاه زیر کاشت بوته گل محمدی قرار گرفته است كه اكنون در فصل برداشت آن هستيم.»

دکتر محمود مختاري در حاشیه بازدید از مزرعه گل محمدی دانشگاه آزاد واحد قاينات،گفت: «با توجه به اقليم گرم و خشك و سازگاري گياهان خانواده رزها به اين نوع اقليم گلهاي برداشت شده داراي كيفيت بالائي در عطر و اسانس مي باشند و معمولا خريداران به دنبال گلهاي توليدي در مناطق گرم  و خشك هستند .» ايشان در ادامه ابراز اميدواري كردند كه با توسعه اينگونه فعاليت ها علاوه بر درآمدزائي باعث زيباسازي محيط و فضاي سبزمان باشيم.