عنوان خبر ::ديدار هيات رئيسه واحد با فرماندار جديد شهرستان

تاریخ ::۱۳۹۷/۰۲/۱۹

اعضا هيات رئيسه دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات با فرماندار جديد شهرستان دكتر مشيرالحق عابدي ديدار نمودند . در اين نشست هم انديشي كه با حضور روسا ومعاونين موسسات آموزش عالي شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداري برگزار شد  دكتر محمود مختاري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات ضمن عرض تبريك انتصاب دكتر عابدي از زحمات دكتر بهمن كهن ترابي فرماندار سابق شهرستان تشكر نمودند. و در ادامه گزارش مختصري از فعاليتها و اقدامات انجام شده در واحد را ارائه نمودند.  دكتر مشيرالحق عابدي فرماندار ضمن تشكر و تبريك هفته معلم گفت: «استفاده از نخبگان و دانشگاهيان سياست دولت تدبير و اميد است .»ايشان در ادامه بيان داشت:«براي پيشبرد امورات اجرايي و عملياتي شهرستان مي بايست پروژه هاي تحقيقاتي بومي و منطقه اي گردد كه كمك ، همكاري و مداخله دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در شهرستان  را مي طلبد.»