عنوان خبر ::شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان جنوبي روز گذشته به میزبانی واحد قاينات و با حضور اعضا برگزار شد.

تاریخ ::۱۳۹۷/۰۴/۱۷

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي قاينات: اولين شوراي دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان جنوبي در دوره رياست جديد دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان جنوبي با حضور فرهاد فلاحتي نماينده مردم شهرستان هاي قاينات و زيركوه و عضو هيات امناي دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان جنوبي ،دكترسيدحسن هاشمي دبير هيات امنا و رياست دانشگاه آزاد اسلامي ، حجت الاسلام  تابعي مسئول نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان جنوبي  ،دكتر نخعي رئيس دبيرخانه هيات امنا ،روساي و معاونين واحدهاي طبس،فردوس و مركز نهبندان ،مديركل حراست دانشگاه آزاد اسلامي استان با اداي احترام به مقام شهداي گمنام دانشگاه و غباروبي مزار شهدا آغاز و جلسه در سالن كنفرانس دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات برگزار گرديد.  در ابتداي جلسه دكتر محمود مختاري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي قاينات ضمن خير مقدم به ميهمانان و اعضاي جلسه گزارش مختصري از عملكرد چند ماهه خود در واحد ارائه نمودند. در ادامه اين جلسه حجت الاسلام تابعي با اشاره به اهداف فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي بيان داشت :« حفظ فرهنگ كهن اسلامي و نهادينه شدن فرهنگ بومي در دانشگاه باعث ثبات فرهنگي در بين دانشگاه خواهد شد كه اين مستلزم اين است كه دانشگاه دستورالعمل هاي لازم در حوزه انساني و فرهنگي را اجرايي نمايد ودر قانون مداري حرف اول را بزند». دكتر سيدحسين هاشمي دبير هيات امنا و رياست دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان جنوبي با اشاره به مطالبات مقام معظم رهبري از قشر دانشگاهيان  عنوان كرد:« ما بايد با تقويت ايمان خودمان ،اعضاي هيات علمي و دانشجويانمام اهتمام ويژه اي داشته باشيم. ايشان ادامه داد: با حضور دكتر ولايتي و دكتر رهبر در دانشگاه آزاد اسلامي توجه ويژه اي به مسائل حوزه فرهنگي مي شود كه يكي از افتخارات اين استان تهيه و تنظيم سند فرهنگي در استان خراسان جنوبي مي باشد . دكتر هاشمي عنوان كرد :«در شرايط فعلي از لحاظ سياسي و اقتصادي دانشگاه آزاد اسلامي بايد به بحث اقتصاد مقاومتي توجه و عمل نمايد. » ايشان در ادامه به جذب دانشجويان خارجي در اين استان ، پيگيري طرح هاي اقتصادي و دانش بنيان ، تشويق و ترغيب كاركنان ، تقويت روحيه اعتماد به نفس در دانشجويان و ..  اشاره نمود . فرهاد فلاحتي نماينده مردم شهرستان هاي قاينات و زيركوه در مجلس شوراي اسلامي بيان داشت :« با حضور دكتر مختاري در دانشگاه آزاد اسلامي قاينات در اين چند ماهه تحولات مثبتي در راستاي توسعه اين واحد صورت گرفته است.ايشان اظهار داشت:«جذب اساتيد با روحيه انقلابي در دانشگاهها بايد مورد توجه مسئولين قرار گيرد» . ايشان با اشاره به ثروت آفريني دو محصول زعفران و زرشك در كشور ، نقش دانشگاه آزاد اسلامي را پررنگ خواند و عنوان كرد كه اين دو محصول ارزشمند مي تواند براي نه تنها اين استان بلكه براي كشور ثروت آفرين باشد . ايشان همچنين به داير نمودن رشته هاي مهارتي در دانشگاهها اشاره نمود كه دانشگاه آزاد اسلامي مي تواند در اين حوزه ورود نمايد و كارهاي جهادي خوبي را انجام دهد كه اين مي تواند در راستاي منويات رهبري و توسعه كشور قرار گيرد. در ادامه جلسه دستور شورا مورد بحث و بررسي قرار گرفت. در حاشيه اين جلسه رياست دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان جنوبي ،نماينده ولي فقيه ،مديركل حراست استان و رئيس واحد قاينات به ديدار امام جمعه شهرستان رفتند و  نماز ظهر و عصر در محل دفتر ايشان اقامه نمودند.