عنوان خبر ::سادات دانشگاه به مناسبت عيد بزرگ غدير تجلیل شدند

تاریخ ::۱۳۹۷/۰۶/۱۳

سادات دانشگاه آزاد اسلامی واحد قاينات به مناسبت عيد بزرگ غدير تجلیل شدند

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي قاينات، سادات دانشگاه آزاد اسلامی واحد قاينات به مناسبت عيد غدير تجلیل شدند

حجت الاسلام حسن زحمتكار رئيس دفتر فرهنگ اسلامي دانشگاه آزاد اسلامي قاينات در این مراسم با تبریک عید سعید غدیرخم گفت: «حادثه غدیر برای یک روز خاصی نبود. غدیر استمرار حرکت الهی در اداره جوامع بشری بوده و تاریخ مصرف ندارد.» پیام واقعه غدیر استمرار نبوت از مسیر امامت است

دكتر محمود مختاري سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی قاينات نیز در این مراسم بیان کرد: «هدف اصلي ما در دانشگاه آزاد اسلامي آموزش علمي و تربيت اخلاقي همراه با پژوهش و توليد علم مي باشد . برگزاري مراسم معنوي با حضور اساتيد مبرز مي تواند نقش مهمي در ارتقاء فرهنگ و تربيت اخلاقي كاركنان داشته باشد .»

در این مراسم که به همت حوزه معاونت فرهنگي  برگزار شد، حجت الاسلام انصاريان در خصوص واقعه غدير به سخنراني پرداخت  و در ادامه مداح اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) به مدیحه‌سرایی در مدح ائمه(س) پرداخت و از سادات هم تجليل شد.