عنوان خبر ::سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه رییس دانشگاه آزاد

تاریخ ::۱۳۹۷/۰۶/۲۵

سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قاينات

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قاينات به مناسبت فرا رسيدن سال تحصيلي جديد در خصوص امكانات ،تجهيزات و توانمنديهاي دانشگاه آزاد اسلامي قائنات قبل از خطبه های نماز جمعه شهرستان قائن به ایراد سخنرانی پرداخت.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي قائنات:دکتر محمود مختاري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي قائنات ضمن عرض تسليت ايام محرم و قبولي عزاداريهاي همشهريان و تشكر ويژه از امام جمعه شهرستان قائن كه تريبون مقدس نماز جمعه را در اختيار دانشگاه آزاد اسلامي قاينات قرار داد؛ به تشریح خدمات دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و گفت دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات از سال 87 تاسيس و در سال 79 در يك رشته كارشناسي و سه رشته كارداني دانشجو پذيرش نموده است. در حال حاضر بيش از 50 رشته كارداني و كارشناسي در گروههاي علوم انساني،فني و مهندسي،كشاورزي و پرستاري دارد. 14 گرايش كارشناسي ارشد و 2 گرايش در مقطع دكتري دارد. 1000 دانشجوي فعال در حال تحصيل دارد . رئيس دانشگاه آزاد اسلامي قائنات افزود: واحد قائنات بزرگترين مركز تحصيلات تكميلي در شهرستان  مي باشد.

ایشان پس از ارائه تاریخچه ای از روند تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قاينات، از فلاحتي نماينده مردم شهرستان هاي قائنات و زيركوه در مجلس شوراي اسلامي كه در يك سال اخير موجبات خير و بركت براي دانشگاه آزاد اسلامي شدند و حمايت ويژه ايشان در افزايش دو برابري تسهيلات صندوق رفاه دانشجويي واحد قائنات و تسهيل ارتباطات اينجانب با مديران ارشد سازمان به خصوص دكتر طهرانچي رياست دانشگاه آزاد اسلامي و دكتر ستاري معاون علمي رياست جمهوري نيز سپاسگزاري نمود.

دكتر مختاري در ادامه بيان داشت:"در مدت كوتاه حضور كريمي فرماندار شهرستان با نگاه علم محور و نقش دادن بيشتر ايشان به دانشگاهها اميدوارم شاهد رشد و توسعه قائن با سرعت بيشتري باشيم ."

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي قائنات به برگزاري همايش يك روزه زعفران،اقتصاد در بازار و بيمه با همكاري اتاق اصناف، اتحاديه زعفرانكاران ،جهاد كشاورزي و اداره بازرگاني و صندوق بيمه كشاورزي استان همچنين ساخت هتل سه ستاره طلاي سرخ اشاره نمودند .

وی از كاهش نرخ شهريه در رشته هاي بدون آزمون كارداني و كارشناسي در واحد قائنات خبر داد . در پايان