عنوان خبر ::اجراي طرح پرونده سلامت دانشجويان

تاریخ ::۱۳۹۷/۰۸/۲۷

اجراي طرح پرونده سلامت دانشجويان جديد الورود پرستاري دانشگاه ازاد اسلامي واحد قائنات

به گزارش روابط عمومي واحد قائنات : براي اولين بار طرح تشكيل پرونده سلامت دانشجويان جديد الورد پرستاري دانشگاه آزاد اسلامي با حضور پزشك و كارشناس ارشد پرستاري در واحد قاينات اجرا شد .

سيدمهدي صديقي مسئول دانشكده پرستاري واحد قائنات در گفتگويي به خبرنگار ما افزود :«در اين طرح، معاينات پزشكي جهت چكاب وضعيت سلامت دانشجويان جديدالورود پرستاري با حضور دكتر سيد ابوالفضل مرتضي‌زاده و محمد رضا زرم آرا كارشناس ارشد و مديرگروه پرستاري از تعداد 30 نفر دانشجوي حديدالورد پرستاري بعمل آمد و براي هريك از دانشجويان پرونده سلامت تشكيل شد. انجام معاينات و تشكيل پرونده سلامت بنا به ضرورت، اهميت و نوع كار دانشجويان براي حضور در ترم هاي آتي در عرصه بالين صورت گرفته و مي گيرد . كه مراحل تكميلي آن در ترم هاي آتي را انجام واكسناسيون هاي مربوطه براي حفظ و مراقبت از سلامت دانشجويان صورت خواهد گرفت.»

دكترمحمود مختاري رياست واحد بهمراه معاونت آموزشي ومسئول امور فرهنگي از اجراي اين طرح بازديد نمودند.