عنوان خبر ::اولین کارگاه سواد رسانه و آسیب شناسی فضاهای مجازی برگزار شد

تاریخ ::۱۳۹۷/۰۹/۱۰

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي قائنات، در دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائنات اولین کارگاه سواد رسانه و آسیب شناسی فضاهای مجازی با همکاری و همراهی پايگاه بسيج اساتيد و امور فرهنگ اسلامي واحد براي دانشجويان،اساتيد و كاركنان در هفته بسيج برگزار گرديد.

دكتر مجيد پاكدامن مدرس كارگاه و عضو هيات علمي تمام وقت واحد قائنات و مديرگروه روان شناسي دانشگاه عنوان داشت : با توجه به اهمیت و نقش فضای مجازی در شکل دهی به فضای فرهنگی جوانان و ضرورت آمادگی آنان در بحث جنگ نرم  نياز به استمرار برگزاري اینگونه کارگاه های آموزشی مي باشد. دكتر پاكدامن با اشاره به اينكه آحاد مردم بايد در عصر حاضر مجهز به سواد رسانه اي شوند و كارشناسانه آماده اين كارزار باشند تا نه تنها جلوي تهاجم فرهنگي غرب را بگيريم بلكه به مرحله اي برسيم كه درسهاي فرهنگي و ديني خودمان را به جهان معرفي نماييم.