عنوان خبر ::سخنراني رياست واحد قائنات از تريبون نمازجمعه بمناسبت 16 آذر روز دانشجو

تاریخ ::۱۳۹۷/۰۹/۱۹

سخنراني رياست دانشگاه آزاد اسلامي قائنات از تريبون نمازجمعه بمناسبت 16 آذر روز دانشجو

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي قائنات : دكتر محمود مختاري رياست دانشگاه آزاد اسلامي قائنات به همراه مسئول امور فرهنگي دانشگاه در نماز جمعه 16 آذر ماه در مصلي شهر خضري دشت بياض شركت نمودند. دكتر مختاري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي قائنات بعنوان سخنران پس از خطبه ها در جمع نمازگزاران ضمن تبريك و تهنيت روز دانشجو و يادآوري خاطره سالروز شهادت سه شهيد دانشجو در دانشگاه نهران سال 1332 دانشجويان را مبناي توسعه كشور و آغازگر جنبش ضد استكباري عليه آمريكا دانستند. دكتر محمود مختاري در راستاي جذب دانشجويان بومي و آخرين رهنمودهاي دكتر طهرانچي رياست عالي دانشگاه آزاد اسلامي  در خصوص سهولت پرداخت شهريه اشاره نمود.در اين مراسم باشكوه معنوي مسئولان شهر خضري و دشت بياض، امام جمعه ، شهردار،اعضاي شوراي شهر ،رياست دانشگاه پيام نور و مردم مومن و انقلابي حضور داشتند.