عنوان خبر ::بمناسبت روز 27 آذر وحدت حوزه و دانشگاه برگزار شد:

تاریخ ::۱۳۹۷/۰۹/۲۸

جلسه هم انديشي اساتيد حوزه و دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامي قائنات برگزار شد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي قائنات: جلسه هم انديشي اساتيد حوزه و دانشگاه با حضور مديران حوزه هاي علميه و روساي موسسات آموزش عالي شهرستان در سالن كنفرانس دانشگاه آزاد اسلامي قائنات در روز وحدت حوزه و دانشگاه برگزار گرديد. در اين هم انديشي حجت الاسلام حسن زحمتكار مسئول امور فرهنگي و اجتماعي دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائنات ضمن خير مقدم به ميهمانان گفت:«بايد سعي شود كه اين جلسات تداوم داشته باشد و به صورت فصلي برگزار گردد و از حاضرين در جلسه خواست كه راهكارهاي عملي جهت ارتقاي فرهنگي و علمي را بيان نمايند.»در ادامه حجت الاسلام علي رحماني امام جمعه شهرستان قائن و عضو شوراي فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي قائنات ضمن تشكر از برپايي اين جلسه به تفاوتهاي حوزويان و دانشگاهيان اشاره نمود و گفت:«منشاء اختلاف بين حوزه و دانشگاه از اروپا بوده ، اروپائيان دين را از ابتدا كنار گذاشته و به دنبال علم رفتند و اكنون به اين نتيجه رسيده اند كه از ابتدا اشتباه كرده اند.»دكتر حميد طاهري معاون علمي دانشگاه آزاد اسلامي همچنين ضمن تبريك روز وحدت حوزه و دانشگاه بيان نمود:«چه خوب است در سرفصل دروس حوزه بازنگري انجام شود و از اساتيد دانشگاهي بيشتر استفاده گردد تا تعامل خوبي بين حوزه و دانشگاه برقرار شود.» در ادامه جلسه حاضرين نظرات و پيشنهادهاي خود را در خصوص ارتقاي سطح فرهنگي و علمي بيان نمودند.