عنوان خبر ::مصوب شد: تاسيس مركز تحقيقات بتن

تاریخ ::۱۳۹۷/۱۰/۱۶

با حمايت و تاكيد نماينده محترم مردم شهرستان هاي قائنات و زيركوه در مجلس شوراي اسلامي در خصوص تاسيس مركز تحقيقات بتن دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائنات ،اين مركز در شانزدهمين جلسه هيات امناي استان خراسان جنوبي با حضور نماينده تام الاختيار رياست دانشگاه آزا اسلامي در مورخ 15 دي ماه كه در دانشگاه آزاد اسلامي بيرجند برگزار شد ؛ مصوب گرديد. از زحمات همکاران گروه عمران واعضای هیات علمی عمران  و مدیران قبلی نیز سپاسگزاری می شود.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي قائنات :دكتر محمود مختاري سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائنات در خصوص مراحل دريافت مجوز تاسيس اين مركز تحقيقاتي عنوان كرد:«جهت تصويب يك طرح پيشنهادي تحقيقاتي ابتدا پيشنهاد اين طرح در كميسيون دائمي هيات امناي استان مطرح و در صورت تاييد و با رعايت ضوابط و مقررات دانشگاه در اجلاس هيات امناي استان مجددا" مطرح مي شود و در صورت تصويب ، اجرا و راه اندازي مي گردد». دكتر مختاري در ادامه افزود:«طرح پيشنهاد تاسيس مركز تحقيقات بتن و مصالح ساختماني واحد در بيستمين نشست فوق العاده كميسيون دائمي هيات امناي دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان جنوبي در مهرماه 96 مطرح گرديد و مقرر شد به استناد بند 13 ماده 2 مصوبه شماره 721 شوراي عالي انقلاب فرهنگي پيگيريهاي لازم جهت تاسيس اين مركز توسط واحد قائنات انجام گيرد تا با رعايت ضوابط و مقررات دانشگاه مورد تصويب قرار گرفت».  سرپرست واحد قائنات گفت:«از آذر ماه 96 كار پيگيري و انجام مقدمات و الزامات تاسيس و راه اندازي اين مركز تحقيقاتي در اين واحد با همكاري گروه عمران صورت گرفت و در نهايت با حمايت هاي همه جانبه نماينده مردم شهرستان هاي قائنات و زيركوه در مجلس شوراي اسلامي در شانزدهمين اجلاس هيات امناي استان خراسان جنوبي كه در 15 دي ماه 97 در دانشگاه آزاد اسلامي واحد بيرجند با حضور دكتر منادي نماينده تام الاختيار رياست دانشگاه آزاد اسلامي، دكتر هاشمي دبير هيات امناي استان خراسان جنوبي برگزار شد مورد تصويب قرار گرفت. اميد است اين مركز با وجود دارا بودن اعضاي هيات علمي توانمند در واحد قائنات و داشتن علم و تجربه لازم بتواند خدمتي در خور به همشهريان و دانش مهندسي عمران اين شهرستان ارائه دهد".دكتر مختاري در پايان افزود:«بزدوي ابلاغ رئيس مركز صادر خواهد شد.»