عنوان خبر ::حضور دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائنات در نمايشگاه فن بازارتخصصي

تاریخ ::۱۳۹۷/۱۱/۱۶

حضور دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائنات در نمايشگاه فن بازارتخصصي

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دومین نمایشگاه فن بازار تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی که در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی از روز شنبه 13 بهمن در محل دائمی نمایشگاه های دانش بنیان برپا بود، روز دوشنبه به کار خود پایان داد.

در این نمایشگاه 50 واحد دانشگاه آزاد اسلامی و شرکت های دانش بنیان و مراکز تحقیقاتی فعال در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی با ارائه 125 طرح و محصول، آخرین دستاوردهای خود را به معرض نمایش گذاشته بودند. دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائنات با ارائه محصولات زرشك و زعفران ،كود زيستي مايكوريزا كه از محصولات دانش بنيان اين واحد دانشگاهي مي باشد ، نيز حضور داشته است.

مراسم افتتاحیه این نمایشگاه روز شنبه با حضور دکتر بیژن رنجبر (قائم مقام رئیس دانشگاه در امور آموزش عالی و ساماندهی پژوهش های تحصیلات تکمیلی و مدیر مرکز جذب و امور هیأت علمی)، دکتر اقبال شاکری (رئیس مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی)، دکتر حامد افشاری (مدیرکل کارآفرینی و تجاری سازی دانشگاه آزاد اسلامی) برگزار شد.

دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز روز دوشنبه 15 بهمن با همراهی دکتر سعید آزادیان (دستیار ویژه ریاست)، دکتر محمدرضا اردکانی و دکتر محمدعلی باغستانی (مجریان طرح بازمهندسی نظام آموزشی، پژوهشی و خدمات فناوری علوم کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی) و دکتر نجفی ( مدیرکل امور اقتصادی دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری) از نمایشگاه فن‌بازار دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی بازدید کرد.