عنوان خبر ::مراسم غبارروبي و قرائت زيارت عاشورا بمناسبت دهه فجر

تاریخ ::۱۳۹۷/۱۱/۱۷

با حضور امام جمعه ، فرماندار و مسئولين ادارات بمناسبت چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ايران در دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائنات برگزار شد:

مراسم غبارروبي و عطرافشاني مزار شهداي گمنام و قرائت زيارت پرفيض عاشورا در مسجد باقرالعلوم (ع) واحد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائنات :مراسم غبارروبي و عطرافشاني مزار شهداي گمنام واحد و قرائت زيارت عاشورا با حضور امام جمعه ،فرماندار ،روساي دانشگاه هاي شهرستان و مسئولين ادارات شهرستان برگزار شد . در اين مراسم معنوي كه در محل مسجد باقرالعلوم (ع) دانشگاه برگزار شد حضرت حجت الاسلام رحماني امام جمعه شهرستان قائنات در خصوص دستاوردهاي چهل ساله انقلاب به ايراد سخنراني پرداخت. در ادامه در اتاق كنفرانس دانشگاه جلسه اي در خصوص برنامه ريزي برنامه هاي 22 بهمن ماه با حضور مسئولين ادارات برگزار گرديد.