عنوان خبر ::بازديد فرماندار قائنات به همراه مديركل راه و شهرسازي استان

تاریخ ::۱۳۹۸/۰۱/۱۹

فرماندار قائنات به همراه مديركل راه و شهرسازي استان و معاونين فرمانداری از دانشگاه آزاد اسلامي قائنات شهرستان بازدید و ضمن بازدید از بخشهای مختلف این دانشگاه در جریان فعالیتها و اقدامات تغيير كابري مجتمع رفاهي دانشگاه به هتل سه ستاره طلاي سرخ قرار گرفت.

محمد كريمي فرماندار شهرستان قائنات از دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائنات   بازدید و با حضور در مجتمع رفاهي دانشگاه وضعیت را مورد بررسی ودر جریان  اهم  برنامه های رياست دانشگاه آزاد اسلامي قائنات جهت تغيير كاربري مجتمع رفاهي دانشگاه به هتل  قرار گرفت .

نماینده عالی دولت در شهرستان در این بازدید گفت : «قائنات به عنوان دومين شهر بزرگ استان نياز مبرم به مجموعه هتل گردشگري و فرهنگي دارد و دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائنات با همكاري مناسب آمادگي ساخت و تغيير كاربري فضاي فعلي مجتمع رفاهي خود به هتل سه ستاره دارد .» كريمي در ادامه افزود:« اميد است همه مسئولان ذيربط استان نيز با توجه به اهميت موضوع همكاري و مساعدت لازم در اخذ كليه مجوزها و تسهيلات  مورد نياز را داشته باشند تا بزودي شاهد افتتاح اولين هتل اين شهرستان باشيم.»