عنوان خبر ::راه دور را انتخاب نكن!

تاریخ ::۱۳۹۸/۰۳/۲۵

راه دور را انتخاب نکن!

تخفیف شهریه 30 تا 50 درصدی برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات لحاظ می‌شود

دكتر محمود مختاري، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قائنات با بیان اینکه متاسفانه با کاهش دانشجو روبه‌رو هستیم، گفت: «هیچ‌گونه محدودیتی برای پذیرش دانشجو در بیش از 50 رشته‌مان در مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی نداریم که ریز تمام رشته‌هایمان را در سایت دانشگاه درج کرده‌ایم و دانشجویان می‌توانند در جریان جزئیات این رشته‌ها قرار بگیرند »

مختاري بیان داشت: «اولویت اصلی ما در این شهرستان آن است که بتوانیم فضای آموزشی را در محل سکونت دانشجویان ایجاد کنیم تا از این طریق نه‌تنها مساله اسکان و تردد دانشجویان خودبه‌خود حل می‌شود، بلکه دیگر محدودیت فرهنگی نیز باعث نمی‌شود تا داوطلبان از تحصیل بازبمانند.»

او ادامه داد: «موضوع دیگری که به‌دنبال آن هستیم و تا اندازه‌ای که اختیارات‌مان به ما اجازه داده، آن را اجرایی هم کرده‌ایم، مساله تخفیف شهریه است؛ چراکه برخی دانشجویان مناطق محروم به‌خاطر مشکلات مالی، در نیمه تحصیل انصراف می‌دهند، از این رو تخفیف 30 تا 50 درصدی شهریه را برای این دانشگاه در نظر گرفته‌ایم و به دنبال آن هستیم تا با همکاری سازمان مرکزی تسهیلات بیشتری را برای این قشر از دانشجویان فراهم کنیم.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائنات خاطرنشان کرد: «ما تلاش می‌کنیم شهریه اين واحد را به حداقل‌ها کاهش دهیم تا حدی که تنها هزینه‌های دانشگاه تامین شود و همچنین به دنبال آن هستیم که تحصیل براساس نیاز بازار کار و مبتنی‌بر شغل باشد تا دانشجویان بعد از فراغت از تحصیل بتوانند به راحتی وارد بازار کار شوند و مشکلی از این بابت نداشته باشند.»