عنوان خبر ::راهنمای پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد

تاریخ ::۱۳۹۸/۰۶/۱۷

راهنمای پذیرفته‌شدگان آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته گروه غیرپزشکی سال 1398 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع‌ پذیرفته‌شدگان‌ دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته گروه غیرپزشکی سال 1398 دانشگاه آزاد اسلامی میرساند نتایج دوره با آزمون این مقطع روز جمعه مورخ 15 شهریورماه 98 از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است.

پذیرفته‌شدگان نهایی همه رشته‌ها لازم است شخصاً در روزهای شنبه و یکشنبه 23 و 24 شهریورماه 98 با در دست داشتن مدارک لازم جهت ثبت‌نام به واحدهای ذی ربط که نشانی و تلفن آنها در سامانه اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه به آدرس http://www.sanjesh.iau.ac.ir و سامانه دانشگاه آزاد اسلامی http://iau.ac.ir درج شده است، مراجعه کنند. گفتنی است عدم مراجعه پذیرفته‌شدگان در روز و ساعت مقرر به منزله انصراف از ثبت‌نام تلقی شده و هیچ‌گونه اعتراضی پذیرفته نخواهد بود.

سنوات تحصیل در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته به ویژه برای مشمولین سه سال است و به هیچ وجه قابل افزایش نیست. همچنین مشمولان خدمت وظیفه عمومی لازم است براساس مقرراتی که از سوی سازمان وظیفه عمومی اعلام شده و همچنین مندرجات دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 98 سازمان سنجش آموزش کشور ضوابط مربوطه را رعایت و وظایف محوله را به موقع انجام داده باشند و دانشگاه در قبال عدم رعایت آن مسئولیتی ندارد. از جمله آنکه از زمان فراغت از تحصیل بیش از یک سال سپری نشده باشد و چنانچه بیش از یک سال از اتمام تحصیل آنان در دوره کارشناسی سپری شده باشد، به موقع به خدمت اعزام شده باشند.

با توجه به اعلام اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور، مجوز ثبت‌نام اتباع خارجی مقیم متعاقب انجام تشریفات قانونی و بررسی صلاحیت‌های اقامتی اتباع مزبور و اعلام رسمی آن توسط آن اداره خواهد بود و تا قبل از آن پذیرش این افراد به صورت موقت است.

پذیرفته‌شدگانی که در فرم ثبت‌نام اینترنتی شرکت در آزمون، خود را مشمول ماده واحده مصوب مجلس شورای اسلامی موضوع استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران دانسته‌اند، باید هنگام ثبت‌نام فرم مربوط به تعهدنامه استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران را تکمیل و به واحد یا مرکز دانشگاهی ارائه دهند.

بدیهی است چنانچه در هر زمان از ثبت‌نام و یا حین تحصیل، واجد شرایط بودن این قبیل از دانشجویان در استفاده از سهمیه مذکور به اثبات نرسد، دانشگاه از ادامه تحصیل آنان ممانعت به عمل خواهد آورد و در این صورت حق اعتراض نخواهند داشت و به علت سوء استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران، پیگرد قانونی آنها برای دانشگاه محفوظ خواهد ماند.