عنوان خبر ::برداشت زرشك از باغ دانشگاه

تاریخ ::۱۳۹۸/۰۹/۰۲

آغاز برداشت زرشك از باغ دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائنات

دكتر محمود مختاري  به آغاز برداشت زرشک از باغات دانشگاه اشاره کرد، و گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال1500 كيلوگرم زرشک ازسطح زیر کشت این محصول در دانشگاه برداشت شود.

به گزارش خبرگزاري آنا: به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامي قائنات، رییس دانشگاه آزاد اسلامي قائنات افزود: سطح زیر کشت زرشک در واحد قائنات يك هکتار می باشد.

وی با بیان اینکه بیشترین میزان زرشک تولیدی استان مربوط به شهرستان قاین است، اظهار داشت: بعد از شهرستان قاین، شهرستان های زیرکوه، درمیان، بیرجند در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامي قائنات بیان داشت: امسال براي اولين بار كشت پياز زعفران درمابين درختان باغ زرشك واقع در محوطه دانشگاه صورت گرفت كه براي اولين سال مقدار يك كيلوگل زعفران برداشت شد. دكتر مختاري افزود :« انتظار مي رود در سال آينده برداشت محصول زعفران به5 برابر مقدارفعلي برسد. و همچنين سطح زير كشت زعفران را در سال آينده به دو برابر برسانيم.  پيش بيني ها نشان مي دهد امسال درآمد زرشك دانشگاه حداقل2 برابر سال گذشته خواهد بود. ضمنا براي اولين بار در واحد قائنات كشت ايروپونيك زعفران به صورت آزمايشي صورت گرفت كه محصول اوليه نيز برداشت شده است.