عنوان خبر ::همايش" دانشگاه كارآفرين " برگزار گرديد

تاریخ ::۱۳۹۸/۰۹/۰۹

اولين همایش «دانشگاه کارآفرین» آذر ماه98  بمناسبت هفته جهاني كارآفريني در دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائنات برگزارشد

به گزارش خبرنگار دانشگاه ،اولين همایش «دانشگاه کارآفرین» در دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائنات برگزار می‌شود. در اين همايش فرماندار و معاونين ايشان، روساي ادارات و اعضاي شوراي شهر شهرستان نيز حضور داشتند.

بنابراین گزارش، این همایش با همکاری اداره كار ،رفاه ، تعاون امور اجتماعي برگزار گرديد. در ابتداي همايش عرب نژاد رئيس اداره كار ضمن تبريك هفته جهاني كارآفريني به كارآفرينان،اساتيد و دانشجويان از همكاري دانشگاه آزاد اسلامي قائنات بابت برگزاري همايش تقدير كرد و در ادمه عنوان داشت:«اگر دانشگاه به طور علمي در عرصه كارآفريني ورود پيدا نمايد بسياري از معضلات بيكاري در جامعه مرتفع مي گردد.» در ادامه همايش دكتر محمود مختاري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائنات به عنوان سخنران همايش گفت:« دانشگاه آزاد اسلامي از جمله دانشگاههاي پيشرو در عرصه كارآفريني مي باشد كه دراين زمينه دانشجويان اين دانشگاه اقدامات خوبي را انجام مي دهند.» ايشان افزود:« در حال حاضر دولت هم تسهيلات خوبي را در اختيار كارآفرينان قرار مي دهد .« ايشان ضمن بيان انواع انواع دانشگاهها و سير تكاملي آن ها، بر تعامل بيشتر بين دانشگاه و جامعه تاكيد نمود.

از ديگر برنامه همايش، حضور كارآفرينان دانشگاهي در اين مراسم بود كه به معرفي كسب و كار خود پرداختند.

كريمي فرماندار شهرستان قائن نيز ضمن تشكر از برگزاري اين گونه همايش ها در محيط دانشگاه كه از نيازهاي جامعه  به خصوص جوانان نيز مي باشد افزود:« دانشگاه بايد تفكر كارآفريني داشته باشد تا بتواند در كنار تحصيل يك مهارت به دانشجو بياموزد كه دانشجو بتواند بعد فارغ التحصيل شدن مهارت كافي براي اشتغال داشته باشد.»