عنوان خبر ::بيانيه كانون بسيج اساتيد دانشگاه در پي شهادت سردار سليماني

تاریخ ::۱۳۹۸/۱۰/۲۲

بسم الله قاصم الجبارين

حلقوم ها را مي توان بريد، فريادها را هرگز، فريادي كه از حلقوم بريده برمي آيد جاودانه مي ماند.

(سيد مرتضي آويني)

بيانيه كانون بسيج اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائنات

تاريخ ايران همواره شاهد جنايت هاي متعددي از سوي دولت استكباري و منحوس آمريكا بوده است. آمريكايي كه به خود حق مي دهد قوانين ديپلماسي جهان را به بازي بگيرد، و وقتي هم كه چنين مي كند، باز قاعده بر اين است كه نه فقط خود را به نفهمي بزنند بلكه كارهاي احمقانه خود را نيز به مثابه يكي از قواعد بازي توجيه كنند.

حاج قاسم سليماني كسي بود كه پايان جنگ براي او آغاز جديد براي ادامه نبرد با استكبار جهانيو بوي‍‍‍ژه آمريكاي جنايكار بود. ريخته شدن خون پاك حاج قاسم به عنوان اسطوره ي مقاومت و مبارزه با استكبار جهاني و صهيونيسم خونخوار، توسط شيطان بزرگ، جنايت آشكار و تازه اي ديگر بود از اين مدعيان حقوق بي بشر. آمريكا و هم پيمانان او خوب بدانند كه بهايي را بابت اين جنايت عظيم پرداخت خواهند كرد كه حتي در مخيله ي آنها هم نمي گنجد.

شهادت حاج قاسم و ابومهدي المهندس پيوند مستحكم تري بين دو كشور عراق و ايران به وجود آورد و خون پاك اين دو شهيد بزرگوار، روح تازه اي را در خط مقاومت اسلامي در لبنان و فلسطين، سوريه، يمن، افغانستان و پاكستان دميد. بدون ترديد خط جهاد و مقاومت با انگيزه هاي مضاعف ادامه پيدا خواهد كرد.

بدون شك اين جنايت، انتقام داعش و تروريستهاي تكفيري از فرماندهان بزرگ مبارزه با تروريسم بود كه به دست آمريكا عليه نمادهاي افتخار آميز اضمحلال تروريسم در عراق و سوريه صورت گرفت.

بسيج اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائنات، ضمن محكوميت و ابراز انزجار از اين اقدام بي شرمانه ي آمريكا، شهادت سپهبد حاج قاسم سليماني را خدمت ولي امر مسلمين تبريك و تسليت عرض نموده و ضمن تجديد پيمان با آرمانهاي نظام، امام و انقلاب و اعلام آمادگي جهت گرفتن انتقام سخت اعلام مي دارد كه:

1. دشمن بداند جبهه ي مقاومت اسلامي از اين پس نخواهد گذاشت آب خوش از گلوي ناپاكان فرو رود و دستان پليدي كه آغشته به خون فرزندان مظلوم و بي گناه عالم است را قطع كرده و از منطقه كوتاه خواهد كرد.
  2. ما اعضاي بسيج اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي با ولي امرمان پيمان مي بنديم كه با برافراشته نگه داشتن بيرق سرخ خميني(ره) تا سرنگوني ايادي كفر و استكبار از پاي ننشينيم و اين انقلاب را به دست صاحب اصلي آن حضرت بقيه الله برسانيم.
  3. يكي از راههاي مقاوم كردن كشور عبارت است از حركت علمي كه نبايد متوقف شود. با توكل بر خدا و با روحيه خودباوري عهد مي بنديم در عرصه هاي علمي و آموزشي تلاش كنيم و پرچم كشور عزيزمان را در زمينه هاي علوم و فناوري بالا نگه داريم.
  4. تنها راه نجات كشور اطاعت از ولي فقيه و عمل به بيانيه گام دوم مي باشد كه عصاره ي 40 سال انقلاب در آن متجلي است.

والسلام

"اِنّا مِنَ المُجرمين المُنتقمون"