عنوان خبر ::انتصاب دكتر مجيد پاكدامن به سمت معاون علمي دانشگاه

تاریخ ::۱۳۹۸/۱۰/۲۵

انتصاب دكتر مجيد پاكدامن به سمت معاون علمي دانشگاه

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي قائنات : مراسم معارفه دکتر مجيد پاكدامن در سمت معاون علمي دانشگاه آزاد اسلامي قائنات با حضور كليه كاركنان و اعضاي هيات علمي واحد روز دوشنبه 23 ديماه برگزار شد.

دکتر حميد طاهري سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي قائنات شهادت سردار قاسم سليماني را تبريك و تسليت عرض نمود  و در ادامه برای دکتر مجيد پاكدامن آرزوی موفقیت نمود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي قائنات ضمن تشکر از دكتر پاكدامن بابت قبول اين مسئوليت و با اشاره به سابقه درخشان و همكاري هاي ارزنده دكتر پاكدامن با دانشگاه در سمت مديرگروهي رشته هاي علوم تربيتي ،روانشناسي و حقوق ، از تجربه ايشان به‌عنوان فرصت مغتنمی برای حل مشکلات با همفکری و مساعدت یادکرد. دکتر مجيد پاكدامن ضمن اشاره به رعايت دو اصل كرامت انساني و تكريم در قبال اساتيد ،دانشجويان و كاركنان  نیز به تشریح بخشی از برنامه‌های خویش به‌منظور پیشبرد و ارتقای بیش‌ازپیش حوزه آموزشی، پژوهشي و فرهنگی دانشگاه اشاره کرد.