عنوان خبر ::بازديد دكتر جمالي نژاد معاون عمراني وزارت كشور از غرفه شركت فناور دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات

تاریخ ::۱۳۹۹/۰۴/۰۱

بازديد دكتر جمالي نژاد معاون عمراني وزارت كشور از غرفه شركت فناور دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات جمالي زاده معاونت توسعه و عمران وزرات كشور در حاشيه جلسه با دهياران شهرستان قاينات از غرفه شركت فناور كيمياگران طبن كه با همكاری دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات موفق به ساخت چندين محصول از جمله دستگاههاي توليد محلول ضد عفوني HOCL شده اند بازديدكرد. در اين بازيد كه جمعي از مسئولين استاني و شهرستاني ازجمله دکتر اسحاقي نماينده مردم قاينات و زيركوه در مجلس شوراي اسلامي ، مهندس كريمي فرماندار و... معاون عمراني وزارت كشور را همراهي مي كردند، از نزديك با دستگاههاي توليد محلول ضد عفوني كننده Hocl كه در قالب دستگاههاي صنعتي ، خانگي ، اداري و خودرويي ساخته شده ديدن كرده و با روند كار اين دستگاه ها كه محلول ضد عفوني را بر پايه آب توليد مي نمايند و موفق به اخذ تاييدبه دانشگاه علوم پزشكي بيرجند شده اند ، آشنا شدند. در اين بازديد جمالي نژاد و اسحاقي با مفيد دانستن و تاييد اين گونه اقدامات قول مساعدت در خصوص همكاري در جهت دريافت تسهيلات و سرمايه گذار براي تجاري سازي اين دستگاه ها را دادند.