عنوان خبر ::مسابقه كتاب وكتابخواني ويژه (اساتيد،كاركنان،دانشجويان)

تاریخ ::۱۳۹۹/۰۸/۲۶

كتابخانه مركزي دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات با همكاري بسيج اساتيد برگزار مي كند:

مسابقه كتاب و كتابخواني

(ويژه اساتيد، كاركنان، دانشجويان )

منبع: كتاب سه دقيقه در قيامت

سه دقیقه در قیامت برای هر شخصی می‌تواند نقطهٔ آغازی باشد برای تغییر.

با خواندن این کتاب از چهارچوب زندگیمان  فراتر می‌رویم و انسانی‌تر زندگی می‌کنیم

کتاب ، روایت فردي است كه در اثر یک عارضه برای جراحی به بیمارستان رفته و دچار ایست قلبی می شود و به مدت سه دقیقه تا احیا وارد برزخ شده و تمام وقایع عالم پس از مرگ را مشاهده می کند ، از خارج شدن روح از جسم تا حسابرسی اعمال و سرگذشت اموات خود و دوستان.

تجربه‌ای نزدیک به مرگ که توجه به نماز، گره گشایی از کار مردم و نیت خالصانه را برای سرانجامی نیک روایت می‌کند.

* جهت شركت در مسابقه مي توانيد  فايل P.D.F كتاب را كه در صفحه آموزش مجازي واحد قاينات  بارگذاري شده است را مطالعه نماييد و سپس برداشت خود از اين كتاب را به صورت دلنوشته در يك برگه A4   نوشته و تا اول آذر ماه  99 به  كتابخانه مركزي دانشگاه به آدرس : Rezaei@iauq.ir  ايميل نماييد.

به نفرات برتر جوايزي نفيس به رسم يادبود اهدا خواهد شد.