عنوان خبر ::شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها براساتيد،كاركنان ودانشجويان محترم تسليت وتهنيت باد.

تاریخ ::۱۳۹۹/۱۰/۰۸

حضرت فاطمه زهرا(س) در کلام مقام معظم رهبری

فاطمه‌ى زهرا (سلام‌اللَّه‌عليها) مجمع همه‌ خيرات

اين خير کثيرى که خداوند متعال در سوره‌ى مبارکه‌ى کوثر مژده‌ى آن را به پيامبر اکرم داد و فرمود: «انّا اعطيناک الکوثر» - که تأويل آن، فاطمه‌ى زهرا (سلام‌اللَّه‌عليها) است - درحقيقت مجمع همه‌ى خيراتى است که روزبه‌روز از سرچشمه‌ى دين نبوى، بر همه‌ى بشريت و بر همه‌ى خلايق فرو مى‌ريزد. خيلى‌ها سعى کردند آن را پوشيده بدارند و انکار کنند، اما نتوانستند؛ «واللَّه متمّ نوره و لو کره الکافرون».

نسل حضرت زهرا سلام الله عليها نسل يازده خورشيد فروزان

مصداق کوثر براى نبى‌اکرم، چيزهاى گوناگون است. يکى از برجسته‌ترين مصاديق کوثر، وجود مقدس فاطمه‌ى زهراست؛ که خداوند متعال در اين وجود مبارک، دنباله‌ى معنوى و مادى پيامبر را قرار داد.
برخلاف تصور دشمنان ملامتگر، اين دختر بابرکت، اين وجود ذى‌جود، آن‌چنان مايه‌ى بقاى نام و ياد و مکتب و معارف پيامبر شد که از هيچ فرزند برجسته و باعظمتى، چنين چيزى مشاهده نشده است. اولاً از نسل او يازده امام و يازده خورشيد فروزان، معارف‌ اسلامى را بر دلهاى آحاد بشر تابانيدند؛ اسلام را زنده کردند؛ قرآن را تبيين کردند؛ معارف را گسترانيدند؛ تحريفها را از دامن اسلام زدودند و راه سوء استفاده‌ها را بستند.
فاطمه‌ى‌ زهرا (سلام‌الله عليها) عارف‌ترين انسانها به مقام پيغمبر و اميرالمؤمنين (ع)
اگر آن روز امت اسلامى، نصب پيغمبر را درست و با معناى حقيقىِ خودش درک مى‌کردند و تحويل مى‌گرفتند و دنبال على‌بن‌ابى‌طالب (عليه‌السّلام) راه‌ مى‌افتادند و اين تربيت نبوى استمرار پيدا مى‌کرد.
و بعد از اميرالمؤمنين هم انسانهاى معصوم و بدون خطا، نسلهاى بشرى را مثل خود پيغمبر، پى‌درپى زير تربيت الهىِ خودشان قرار مى‌دادند، بشريت خيلى زود به آن نقطه‌يى مى‌رسيد که هنوز به آن نقطه نرسيده است؛ علم و فکر بشرى پيشرفت مى‌کرد؛ درجات‌ روحى انسانها بالا مى‌رفت؛ صلح و صفا در بين انسانها برقرار مى‌شد و ظلم و جور و ناامنى و تبعيض و بى‌عدالتى از بين مردم رخت برمى‌بست.