عنوان خبر ::ولادت حضرت علي (ع) و روز پدر براساتيد، كاركنان ودانشجويان محترم مبارك باد.

تاریخ ::۱۳۹۹/۱۲/۰۶

رهبر انقلاب اسلامی با تبریک سالروز میلاد حضرت علی (ع) به همه مسلمانان و مظلومان و عدالت جویان جهان، آن حضرت را متعلق به همه مسلمانان دانستند و تأکید کردند: در شرایطی که ایجاد اختلاف میان مسلمانان در دستور کار دشمنان است، حضرت علی (ع) که همه مذاهب اسلامی در میان شیعه و سنی، به شأن و منزلت ممتاز ایشان معترف هستند، می‌تواند مظهر وحدت و انسجام مسلمانان قرار گیرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر لزوم پیروی واقعی از روش و دستورات حضرت علی (ع) در کنار محبت و ارادت به ایشان خاطرنشان کردند: برجسته ترین شعار حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) که به طور عملی به دنبال اجرای آن بودند، عدالت است، بنابراین ما به عنوان پیروان آن حضرت، باید عدالت را سرلوحه همه امور در نظام اسلامی قرار دهیم.

ایشان افزودند: مطالبه عدالت باید به یک فرهنگ عمومی در میان ملت ایران تبدیل شود و مردم، عدالت و انصاف در مسائل داخلی و جهانی را به عنوان یک فریضه همواره پیگیر باشند.

رهبر انقلاب اسلامی شرط اصلی اجرای عدالت را اعتماد به کمک الهی و رابطه مستحکم با پروردگار برشمردند و خاطرنشان کردند: باید از فرصت ایام ماههای رجب، شعبان و رمضان برای دعا، توسل و تضرع و مستحکم کردن ارتباط با خداوند متعال استفاده کرد تا بتوان با اراده‌ای قوی، در میدان های زندگی، صراط مستقیم را طی کرد.