عنوان خبر ::افتتاح اولين واحدكار بنيان سما قاينات با حضور رياست محترم واحدو مسئولين شهرستان

تاریخ ::۱۳۹۹/۱۲/۲۳

افتتاح اولين واحد كاربنيان سما قاينات با حضوررياست محترم دانشگاه آزاد اسلامي واحد قاينات و مسئولين شهرستان

کارگاه عروسک سازی و نمد سازي هدیه،حوزه ی معاونت سما (واحد قاینات) با حضور مسئولین شهرستان قاینات بعنوان اولين كارگاه رسمي توليد عروسك و كارهاي زيباي نمدي  دست ساز افتتاح شد.

صديقي سرپرست امور آموزش هاي عمومي و مهارتي سما قاينات در اين زمينه گفت : حوزه امور آموزش هاي عمومي و مهارتي سما قاينات در راستاي اهداف عاليه سازماني در جلب مشاركت نيرو هاي خبره در توسعه  زمينه  هاي مهارتي،  براي ايجاد اشتغال نيروهاي سمايي و تجاري سازي توانمندي هاي ايشان توانست به لطف الهي و به كمك يكي از نيروهاي مهارتي ، خبره و باتجربه (سركار خانم فائزه فدايي) در زمينه عروسك سازي و نمد سازي در حوزه سما ، كارگاه عروسك سازي و نمد سازي را بعنوان اولين مركز كاربنيان سما قاينات با حضور مسئولين شهرستان راه اندازي نمايد .

توليد انواع عروسك هاي روسي ، ورزشي ، فارغ التحصيلي و... همچنين توليد دست سازهاي نمدي مانند سرويس آشپزخانه ، سرويس اتاق كودك و...از نمونه  محصولات اين كارگاه مي باشد.

در مراسم افتتاحيه دكتر طاهري رئيس دانشگاه ، للهي مديريت آموزش و پرورش ، زنگويي رئيس فرهنگ وارشاد اسلامي ، عباس زاده رئيس ميراث فرهنگي و كردشگري و... شركت كردند.