عنوان خبر ::هفته كتاب و كتابخواني به همه دانشگاهيان و عرصه فعالان اين عرصه تبريك باد

تاریخ ::۱۴۰۰/۰۸/۲۵

به گزارش روابط عمومي واحد ، به گفته دكترطاهري:

مطالعه، انسان را از هویت خود با خبر می‌کند و راه درست زیستن را به او می‌آموزد. کتاب همواره در تمامی دوره‌ها و زمان‌ها کمک حال بشر بوده است تا آدمی با اندیشه‌های سالم در مسیر درست زندگی گام بردارد.

بدون شک مطالعه و کتاب خوانی با بهره گیری از منابع مفید و کاربردی علاوه بر افزایش سطح آگاهی و بینش خواننده کتاب، موجب افزایش آرامش و کاهش استرس، تقویت ذهن و گنجینه لغات، پیشگیری از آلزایمر، داشتن خواب راحت، مقابله با افسردگی، افزایش آگاهی، تقویت حافظه، افزایش تمرکز، تقویت قدرت تحلیل، بهبود مهارت نوشتن و خواندن، تقویت قوه تخیل، توسعه تفکر انتقادی و همچنين افزایش سطح سواد جامعه و زمینه ساز رشد و پیشرفت کشور است.

اینجانب هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار را به تمام اساتید، دانشجویان، دانش‌پژوهان و کارکنان دانشگاه و جامعه دانشگاهی تبریک عرض نموده، سلامت و سعادت همه آنها را از خداوند متعال خواستارم.